Hate

Moeder aarde is naar de getver. De zeeën koken, de maan staat in brand, de zon is bevroren en op het resterende stukje rottende aarde vechten verschillende stammen voor hun bestaansrecht. Dit is de gezellige setting van Hate kort samengevat. Terwijl de wereld vergaat wordt er een stammenoorlog beslecht met als inzet de heerschappij over moeder aarde. We wensen je een heel hartelijk welkom in de wereld van Hate.

Hate is een wargame zonder tierlantijn. Ondanks de ruige en apocalyptische verhaallijn, schuilen er een aantal gepolijste spelmechanismes onder de motorkap. Dat wil zeggen: 
– Geen boek met spelregels van Bijbelse proporties
– Geen meetlintjes de leiden tot discussies over net-wel-of-net-niet in range zijn 
– En geen powercreep met als gevolg het continu blijven investeren in nieuwe units. 

Heb je geen idee waar deze laatste zin over ging? Dan is Hate zeker iets voor jou!

Hate biedt plaats aan maximaal 6 spelers. Welke elkaar treffen in verschillende battles in strijd om stukken territorium. In Hate kun je zowel losse battles spelen, als een campaign. Wat een campaign extra vermakelijk maakt is dat legereenheden mee ontwikkelen. Enerzijds worden gewonde minder effectief, waar anderzijds succesvolle eenheden steeds meer ervaring krijgen. De in totaal 8 verschillende legers hebben ieder hun eigen speelstijl en tactiek, waar middels de ontwikkeling van de eenheden nog een extra dimensie aan wordt toegevoegd.

De spelmechanismes in Hate zijn overzichtelijk. Per beurt heb je een gelimiteerd aantal acties die je kunt uitvoeren. De meeste acties kosten savagery. Door hier slim, doch duurzaam mee om te gaan kun je een gevecht naar je hand zetten. Voor meer info check je deze demo:

Overview

2 – 6 spelers
ca. 60 – 120 minuten p/encounter
2.41 / 5.00 complexity

Downloads