Black Rose Wars is geleverd

Op 17 oktober jl. is Black Rose Wars geleverd. De producent Ludus Magnus Studio verwachte aanvankelijk het spel in juni te leveren, maar na wat vertraging plofte het spel dan eindelijk afgelopen donderdag bij ons op de mat.

Op 26 april 2018, startte Ludus Magnus Studio haar Kickstarter campagne voor Black Rose Wars. Het spel werd positief ontvangen door de gemeenschap. Binnen 10 minuten na lancering, haalde Ludus Magnus Studio het doelbedrag van $ 60.000 op. Een kleine maand later eindigde de teller op $ 1.311.558 en startte de productie van Black Rose Wars.

De Black Rose Wars levering bestaat uit de coregame en de Hidden Thorns add-on (upgrade naar max. 6 spelers). Alle stretch goals, alsmede de Inferno add-on volgen in 2020. Met de gesplitste levering biedt Ludus Magnus Studio haar backers een tegemoetkoming voor het lange wachten. In eerste instantie was het plan om alle producten in één zending te leverern. Maar daar de releasedate van de Inferno add-on en de stretchgoals nog steeds niet vast staat, is Black Rose Wars gesplitst geleverd zonder extra kosten. Een zeer gewaardeerd gebaar ;-D

Black Rose Wars is geleverd

Geef een antwoord

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin