Etherfields haalt 4 miljoen pond op

Op 8 augustus liep de Kickstarter campagne van Etherfields ten einde. Awaken Realms oogstte opnieuw succes en haalde bijna 4 miljoen pond op met haar campagne. Ter vergelijking: Nemesis haalde 3 miljoen pond op en Taintend Grail 5 miljoen. Kortom de kassa rinkelt vrolijk verder bij Awaken Dreams! Met de wat minder mainstream setting van Etherfields, mag dit als een bijzondere prestatie worden beschouwd!

Awaken Realms heeft inmiddels een aardige track record opgebouwd. Met titels als “This War of Mine“, “The Edge: Dawnfall“, ” Nemesis” en “Tainted Grail” heeft de studio zich bewezen. Los van de sterke titels, weet Awaken Realms boeiende Kickstarter campagnes te voeren, waarbij ze de inspraak van de community gebruikt om haar producten verder te verfijnen. Voor SpeznaFlex was er daarom geen enkele twijfel om de bankrekening te plunderen en voor de Dreamwalker pledge te backen. SpeznaFlex.com pledgde in totaal met £ 147.00. Naast de Dreamwalker Pledge hebben we de Harpy add-on aan de pledge toegevoegd

Het basisspel samen met deze add-on moet totaal 80 uur gameplay opleveren! Maak de agenda alvast vrij. In maart 2020 verwachten we de game aan de collectie toe te kunnen voegen!

Etherfields haalt 4 miljoen pond op

Geef een antwoord

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin