Etherfields op Kickstarter

Awaken Realms lanceert na het succes van “This War of Mine“, “Nemesis” en “Tainted Grail” een nieuw Kickstarter Kickstarter campagne. De beurt is aan een nieuwe IP van Awaken Dreams, genaamd “Etherfields”. In 22 dagen tijd, beoogt Awaken Dreams met Etherfileds op Kickstarter een doelbedrag van € 44,5k op te halen. Met alle eerdere successen nog vers in het geheugen, twijfelden wij niet aan het succes dat men met Etherfields zou gaan oogsten.

Etherfields Board Game full Trailer

Etherfields op Kickstarter is, na de livegang van de campagne, meteen een groot succes. Binnen 2 minuten haalt Awaken Dreams het doelbedrag van € 44,5k op. Na een uur tijd heeft men al 7000 backers. En na de eerste dag Kickstarter staat de teller al voorbij de 1,5 miljoen Euro. Etherfield op Kickstarter is een fenomeen in wording en de kassa van Awaken Dreams rinkelt onafgebroken verder.

Etherfields Gameplay

Bordspel veteraan Michal Orcaz staat aan de basis van Etherfields. Hij is onder andere bekend van “This War of Mine“, “Neuroshima Hex” en “The Edge: Dawnfall“. Michal doet in Etherfields een beroep op je logisch denkvermogen, intuïtie en emotionele intelligentie. In de campagne van het spel ontwikkel je een karakter middels deck-building mechanismes en ontdek je de droomwereld van Etherfields. De eerste reviewvideo’s op YouTube geven een indruk van een mix tussen Gloomhaven en the 7th Continent. In de onderstaande video tref je een (gesponsorde) review van Rahdo Games.

Rahdo Runs Trough – Etherfields Final Thoughts

Nog tich nachtjes slapen…..

Dat de campagne van Etherfields op Kickstarter een succes zal worden is een open deur. Maar of het Awaken Dreams lukt om het omvangrijke project te doen slagen, wordt spannend! Medio maart 2020 weten we meer, wanneer de first wave shipment aan alle backers wordt verstuurd. Voorlopig kunnen we alleen nog maar dromen van Etherfields, voordat we het kunnen spelen 😉

Etherfields op Kickstarter

Geef een antwoord

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin