Rallyman GT komt (nog) niet op topsnelheid.

Op 15 november 2018 ging de Kickstarter van Rallyman GT live. Met een vliegende start werd het doelbedrag van € 20.000 snel behaald. Daarna leek de rem erop gezet. Rallyman GT komt (nog) niet op topsnelheid.

Rallyman GT is een rerelease van Holy Grail Games, naar ontwerp van Jean-Christophe Bouvier. Het origineel stamt uit 2009 en beslaat inmiddels de 756ste plaats op de BoadGameGeek. De rerelease bevat nieuw artwork en verfijnde spelregels. Het geheel oogt fris, is easy to learn en lijkt toch uitdagend! 60 minuutjes, 6 player fun in een roll-and-move/push-your-luck game.

Na 3 weken Kickstarter zakt Rallyman GT uit de populariteitslijstjes. Nieuwe add-ons geven een kleine impuls aan de voorinschrijvingen, maar kort na de aankondiging daarvan wordt het snel weer fluisterstil. Holy Grail Games poogt om nog wat reuring te creëren doormiddel van livecasts op Kickstarter, maar de uitzendingen lijken geen nieuwe backers aan te trekken.

Met nog 7 dagen te gaan, hopen we bij SpeznaFlex.com dat debuzz rondom Rallyman GT aantrekt. Er moet nog een karrevracht aan stretch-goal-goodiesklaar staan om de campagne meer kleur te geven! Hopelijk gaat het gaspedaal de laatste paar dagen nog even flink tegen de bodem, zodat we met véél goodies over de eindstreep knallen!

Rallyman GT komt (nog) niet op topsnelheid.

Geef een antwoord

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin